Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího. Ze střední části roštěnce se vykrajují tzv. "rib eye steaky".
Služba pro naše zákazníky:
U nás můžete platit při nákupu masa přes QR kód
Termíny prodeje masa:
Prodej masa 2024
ZÁŘÍ - 26.-27.9.
ŘÍJEN 24.-25.10.
PROSINEC 12.-13.12.
mladý býk 20-24 měsíců - 550-700 kg
Kalendář akcí 2024
13.-15.9. - CCI
mezinárodní závody ve všestrannosti
OM a MČR pro mladé jezdce a starší juniory
20.-22.9. - ZRUŠENO !!!
Czech Open 2024
závody pracovních ovčáckých psů