Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího. Ze střední části roštěnce se vykrajují tzv. "rib eye steaky".
Služba pro naše zákazníky:
U nás můžete platit při nákupu masa přes QR kód
Termíny prodeje masa:
Prodej masa 2025
LEDEN 23.-24.1.2025
ÚNOR 20.-21.2.2025
BŘEZEN 20.-21.3.2025
DUBEN 24.-25.4.2025
mladý býk 22 měsíců - 650-700 kg
Kalendář akcí 2025
31.7. - Cross na styl
1.-3.8.2025 - všestrannost + OM
8.-10.8. - Bohemia evnting tour + KMK