Jednotlivé části jsou vhodné zejména k dušení a vaření. Plec dále dělíme na plec velkou, loupanou a tzv. falešnou svíčkovou vhodnou třeba na medailonky. Loupaná plec je charakteristická šlachou, která svalem horizontálně prochází. Tato však, po řádné tepelné úpravě, změkne nebo se úplně rozpustí a navíc chuť masa zvýrazní.
Služba pro naše zákazníky:
U nás můžete platit při nákupu masa přes QR kód
Termíny prodeje masa:
Prodej masa 2025
LEDEN 23.-24.1.2025
ÚNOR 20.-21.2.2025
BŘEZEN 20.-21.3.2025
DUBEN 24.-25.4.2025
mladý býk 22 měsíců - 650-700 kg
Kalendář akcí 2025
31.7. - Cross na styl
1.-3.8.2025 - všestrannost + OM
8.-10.8. - Bohemia evnting tour + KMK